Johtaa

johtaa: (Katso: myös erikseen) ohjata, johdattaa, viedä, saattaa jokin johonkin.a. paikasta. Esimerkiksi: Polku johti retkeläiset lammelle. Mikä on johtaa. – CJNG on nyt ykkösprioriteettimme, sanoi huumeviraston erikoisagentti Bill Bodner, joka johtaa kenttäyksikköä Los Angelesissa ja valvoo. Haku, Tulokset, Selitys. johtaa, abbas. johtaa, alfanaaras. johtaa, almila. johtaa, antenni. johtaa, apotti, luostarin johtaja. johtaa, atso. johtaa, emiiri. johtaa.

Johtaa

Continue Reading

Sidosryhmä Englanniksi

Monia käännettyjä esimerkkilauseita, jotka sisältävät "sidosryhmien kanssa" - englanti-suomi-sanakirja ja hakukone englannin käännöksille. sidosryhmä (englanniksi). stakeholder (s: henkilöiden ja organisaatioiden muodostama ryhmä, jolla on sidos johonkin). Viimeisimmät haut: sidosryhmä. Katso sanan sidosryhmä käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!

Sidosryhmä Englanniksi

Continue Reading

Alma Media Vaalitentti

Samalla kellonlyömällä alkaa Alma Median suuri vaalitentti, jossa ovat paikalla yhdeksän eduskuntapuolueen puheenjohtajat Juha Sipilästä. Pian pärähtää! Suuri Alma Median ja Iltalehden vaalitentti tänään klo nähtävissä suorana: hechoensarchi.com Paikalla 9 puheenjohtajaa sekä sote-​vapaa. Alma Median perjantaina auennut vaalikone kertoo, mitä mieltä eduskuntavaalien ehdokkaat ovat näistä ja yli kahdestakymmenestä muusta.

Alma Media Vaalitentti

Continue Reading

Tuija Tuuheammaksi

Mitä useammin kasvia leikataan, sitä tuuheampi se on. Miten tyytyväinen olet vastaukseen? 3 Hyvin tyytyväinen Jokseenkin tyytyväinen En. Tuijat kuuluvat sypressikasvien Cupressaceae- heimoon, joten tuija mahtuu isohkoille tonteille vuosikymmeniä. Esimerkiksi lehvästöstä tuuheamman. Muu-​. Tuijia voi muotoilla myös talvella. Tuija ruukussa. Kaikki tuijalajikkeet sopivat ruukkuistutuksiin. Jos tavoitteena on pitää tuijan kasvu kurissa.

Tuija Tuuheammaksi

Continue Reading

Yleistyöaika Kvtes

Muuttuvat KVTES:n jaksotyöaikamääräykset. SuPer ry yleistyöaika 29 % topäiväkodit, vanhusten palvelutalot, vammaisten asuntolat (KVTES III luku 9 §). säännöllinen työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Yleistyöaikaa noudatetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES). Yleistyöaikaa voidaan noudattaa silloinkin, kun jaksotyön edellytykset täyttyvät. Yleistyöajassa on vuorokautinen säännöllinen työaika ja.

Yleistyöaika Kvtes

Continue Reading

Uutiset Etelä-Pohjanmaa

Vaasan sairaanhoitopiirissä 17 uutta koronatartuntaa, Etelä-Pohjanmaalla kuusi Lue koosteesta tärkeimmät uutiset aamuksi - Putinin kriitikko Boris Nemtsovin. Seinäjoella ruokaosaamista ja älykästä teollisuutta, Vaasassa energiaosaamista. / Uutiset. Lue lisää · Puheenjohtajisto ja piirihallitus Tietoa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista sekä merkittävimmistä valtakunnallisista ja maailmanlaajuisista aiheista.

Uutiset Etelä-Pohjanmaa

Continue Reading

Juha Mustonen Jutta Urpilainen

Jutta Urpilaisen isä on entinen kansanedustaja Kari Urpilainen. vuodesta naimisissa ulkoasiainministeriössä työskentelevän Juha Mustosen kanssa. Jutta ja hänen miehensä Juha Mustonen adoptoivat keväällä yksivuotiaan pojan Kolumbiasta. Jutta Urpilainen palasi kansanedustajan. Jutta Urpilainen oli kuusi vuotta hirvittävän paineen alla. keväällä eduskuntaan ja lähti miehensä Juha Mustosen ja kotiväkensä kanssa.

Juha Mustonen Jutta Urpilainen

Continue Reading

Palasaippuat

Palasaippuat ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja, eikä syyttä! Valikoamistamme löydät huippusuositut palasaippuat muun muassa Flow Kosmetiikalta ja. Palasaippuat. Palsaippua on ekologinen, riittoisa ja käytönnöllinen valinta niin kotiin kuin reissuunkin, eikä se jätä jälkeensä tyhjää muovipakkausta. Verkkokaupastamme löydät runsaan valkoiman palasaippuoita. Kasvisöljypohjaisina ne ovat mietoja ja sopivat sekä lapsille että aikuisille. - hechoensarchi.com

Palasaippuat

Continue Reading

Jaakko Ohtonen

Jaakko Ohtonen, Actor: Mieletön elokuu. Jaakko Ohtonen is an actor, known for Mieletön elokuu (), All the Sins () and Vikings: Valhalla (). Alma Hätönen, 30, ja Jaakko Ohtonen, 30, ovat pitäneet yhtä jo yli neljän vuoden ajan. Ohtonen tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään, kun. Jaakko Ohtonen on suomalainen näyttelijä.

Jaakko Ohtonen

Continue Reading

Kesä 2021 Sää

julkaisemassa kuukausiennusteessa arvioidaan säästä Euroopan keskipitkien ennusteiden keskuksen (ECMWF) helmikuun Yhdeksän tutkimuslaitoksen ennusteet: Talven sää Suomessa Sama tilanne jatkuu myös tammi-maaliskuussa Yksittäisistä tammi-​kesäkuun kuukausista tavanomaiseen verrattuna kylmin on. helmikuuta klo Jarin blogi - biologiaa ja maantiedettä) Vuodelta Berkeley Earth analysoi 19 sääaseman tiedot ja 19 miljoonaa.

Kesä 2021 Sää

Continue Reading